Bezorgen

Bezorgen

Wijnhuis-online streeft ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen vijf werkdagen na opdracht de wijnen te leveren. 

Wij leveringen als extra service in de gemeente Venlo GRATIS. Dit gebeurt zoveel mogelijk door de bezorgdienst van wijnhuis-online zelf en zeer snel en veilig. 

Wijnhuis-online brengt € 8,50 in rekening aan bezorgkosten voor bestellingen in de rest van Nederland. Voor Belgie zijn de kosten € 10,50 wordt. Maar boven € 95,00 leveren we in beide gevallen GRATIS! Dit wordt bij de bepaling van het totaalbedrag op de website en in de bevestiging ook duidelijk aangegeven. Voor het bezorgen in het buitenland neemt u even contact met ons op. 

De bestelling wordt afgeleverd op het opgegeven huisadres. 

Het is ook mogelijk bij de bestelling een ander bezorgadres op te geven. 

Het bezorgadres is het adres als zodanig wordt opgegeven Indien de klant niet aanwezig is, wordt het een 2e aangeboden. 

Uw order zal met de grootste zorg verwerkt worden en wij vertrouwen erop dat deze in goede staat bij u aankomt. Ook ontvangt u een Track & trace handige om de zending met barcode online te volgen. Heeft u vragen over uw bestelling of over een bepaalde wijn? Neem dan gerust contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op 077-3240909 of via info@wijnhuis-online.nl