Wijnhuis online

eenvoudige en toegankelijke wijnen tot sublieme en complexe bewaarwijnen

zoek hier je wijn

Wijnhuis online

Bij Wijnhuis-online is er voor iedereen wel een mooie wijn te vinden. Bij ons vind je wijnen uit elk werelddeel. Het assortiment varieert van eenvoudige en toegankelijke wijnen, tot sublieme en complexe bewaarwijnen.

Er zijn elke maand weer nieuwe wijnen en aanbiedingen te ontdekken. Wij willen u natuurlijk graag een persoonlijk advies geven over de wijn die bij je past of waar je naar opzoek bent. Maar het is natuurlijk ook leuk om je favoriete wijn ook meteen online te kopen. Bestellen is makkelijk bij Wijnhuis-Online. U vindt op deze site een selectie van ons assortiment. Heeft u echter specifieke wensen of vragen neem dan contact met ons op.

Uw order zal met de grootste zorg verwerkt worden en wij vertrouwen erop dat deze in goede staat bij u aankomt. Ook ontvangt u een Track & Trace, handig om de zending met barcode online te volgen. Heeft u vragen over uw bestelling of over een bepaalde wijn? Neem dan gerust contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken op 077-3240909 of via info@wijnhuis-online.nl

Wij zijn u graag van dienst! We doen er alles aan zodat u tevreden bent, zo tevreden dat u ons aanprijst bij uw wijnvrienden, kennissen of familie.

Met vriendelijke wijngroet,

Noud en Huub