Avondale Samsara

Avondale Samsara

Paarl jaargang 2009

30.00

Artikelnummer 56265268-896757 Categorieën ,

Omschrijving

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen.Het water van de Drakensteinse bergwatervallen stroomt naar beneden over de wijngaarden en de eeuwenoude rivierbedding, waar de wijnmakerij en wijnkelders over- en omheen zijn gebouwd. In de hete zomerzon zorgt dit water voor natuurlijke afkoeling van de druiven.Grieve streeft naar volledige “organic” en “biodynamic” wijnbouw. Dit wordt tot op de kleinste details nauwkeurig uitgevoerd en het domein beschikt zelfs over 150 witte eenden die overdag in de wijngaarden insecten, slakken en andere kleine ongenode gasten verorberen. De wijnen zijn uitermate puur, zuiver en zacht van smaak, rijk qua aroma’s en een genot om te drinken.

Karaktervolle 100% Syrah van hoog niveau. Mooi bij een stuk rood vlees (entrecôte, ossenhaas), wild (hertenbiefstuk), gevogelte (eend, kwartel) of harde, gerijpte kazen.

Samsara betekent zoveel als de eeuwig doorgaande lijn van leven “the cycle of life”. Deze wijn is The decadelimited edition.

 

Ook interessant voor jou!

In verband met de verkoop van alcohol is onze webshop alleen geschikt voor bezoekers van boven de 18.