Feuerheerds White Port

Feuerheerds White Port

9.99

Omschrijving

De portwijnproducent Feuerheerd werd in 1815 opgericht door de Duitse koopman Dietrich Matthias Feuerheerd. Tegenwoordig behoort het merk Feuerheed aan de familie Zeller. Bijzonder zijn de vintage variëteiten, oude Colheita-ports die na tientallen jaren van perfecte opslag op de markt verschijnen en voor zeer redelijke prijzen. Als u op zoek bent naar een vintage wijn voor jubilea of ​​verjaardagen, vindt u zeker een uitstekend product dat ook op hoge leeftijd garant staat voor genot. Maar ook de ander port-wijnen van Feuerheerd zijn betaalbaar en zeker de moeite waard.

Deze witte Port is heel bijzonder. Gemaakt van Gouveio, Malvasia en Voisinho druiven. Het hete droge microklimaat langs de Douro, gecombineerd met de unieke bodem, levert de perfecte omstandigheden voor deze White Port. Tijdens het vergistingsproces heeft de wijn geen contact met de druivenschillen. Hierdoor ontstaat een frisse witte port.

Deze port heeft een wit-gouden kleur. De aroma’s zijn van rijpe druiven en amandelen in de neus. De smaak is zoet en krachtig en in combinatie met de sappige zuren wordt een goede balans gecreëerd.

 Serveer deze port gekoeld zodat hij frisser en fruitiger wordt. Serveer als aperitief of bij niet al te zoete desserts of bij kaas.

Fles;0,5 LTR

 

In verband met de verkoop van alcohol is onze webshop alleen geschikt voor bezoekers van boven de 18.