Graham Beck Brut

Graham Beck Brut

West Kaap Méthode Cap Classique

14.00

Artikelnummer 2225 Categorieën ,

Omschrijving

Graham Beck Wines werd in 1983 opgericht toen Graham Beck de boerderij Madeba bij toeval kocht in Robertson op zo’n 175km van Kaapstad. Hij had het doel voor ogen om een wijnhuis van hoge klasse op te zetten. Het succes heeft zich uitgebreid met de aankoop van een tweede wijnhuis in Franschhoek. Inmiddels heeft Graham Beck Wines vier wijnhuizen in drie gebieden met een totaal van 386 hectare wijngaarden.
Robertson ligt op zo’n 175 km van Kaapstad, en het is een typisch stadje van de Breederivier wijnregio. Robertson Wine Valley is één van de vele Zuid-Afrikaanse wijn-routes. De Coastal Region van Stellenbosch, Paarl en Franschhoek is wellicht de bekendste Kaapse wijn route, maar Graham Beck Wines heeft ook de Robertson Wine Valley op de kaart gezet. Robertson maakt samen met Ashton, Bonnievale, McGregor en Montagu deel uit van het district Breederivier Wynlande (Breede River Winelands).

De Graham Beck Wines behalen regelmatig Zuid-Afrikaanse en internationale Awards.

Graham Beck ontwikkelde het kwaliteitslabel MCC (Méthode Cap Classique).Deze Brut kan iedereen bekoren. Het is een zeer veelzijdige mousserende wijn gemaakt van Pinot Noir en Chardonnay druiven. De druiven worden met de hand geplukt en daarna in de kelders geperst. Hierna ondergaan de mosten apart de gisting waarna de perfecte blend wordt gemaakt voor deze heerlijke brut. Als de perfecte mix is gecreëerd wordt de wijn gebotteld en rust hij 15 tot 18 maanden in de fles.

In de neus aroma’s van fris citrusfruit met op het palet een rijke romige complexiteit vergezeld met een zeer fijne mousse
die bijdraagt aan de frisheid en finesse van deze brut.

https://grahambeck.com/

In verband met de verkoop van alcohol is onze webshop alleen geschikt voor bezoekers van boven de 18.